Grupa građana predala listu za lokalne izbore u Podgorici

"Nećemo se baviti visokom politikom i globalnim pitanjima. Bavićemo se rješavanjem pitanja i osnovnih potreba građana Podgorice, rješavanjem njihovih egzistencijalnih pitanja", rekao je Mijović
103 pregleda 13 komentar(a)
Grupa građana Saša Mijović, Foto: Grupa građana Saša Mijović
Grupa građana Saša Mijović, Foto: Grupa građana Saša Mijović
Ažurirano: 01.05.2018. 10:17h

Grupa građana Saša Mijović – "Pobjednik od riječi" predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Glavnog grada Podgorice kandidaturu sa potpisima podrške građana i odborničku listu.

"Mi kao nezavisna grupa građana, poštenih, časnih, u svom dosadašnjem radu dokazanih pojedinaca, ne pristajemo da budemo nijemi posmatrači propadanja i uništavanja građana i grada, već želimo da se usprotivimo, kažemo ne daljem uništavanju i propadanju. Želimo da budemo glas naroda, na usluzi građanima i njihov servis. Nećemo se baviti visokom politikom i globalnim pitanjima. Bavićemo se rješavanjem pitanja i osnovnih potreba građana Podgorice, rješavanjem njihovih egzistencijalnih pitanja", rekao je Mijović.

Dodaje da je aktuelna vlast vlada državom i Glavnim gradom već skoro 30 godina, te da je napravila "degradaciju države zarad ličnih interesa pojedinaca koji su se preko noći obogatili na račun građana" i Glavni grad "dovela do neprepoznavanja i uništila sve simbole i obelježja stare Podgorice".

Ističe i da su građani razočarani i nezadovoljni učincima opozicije.

"Konačno će građani, nezadovoljni političkim partijama i njihovim višedecenijskim radom, imati nestranačku opciju za koju mogu glasati", rekao je između ostalog Mijović.

Bonus video: