Sjednica SO Tivat zakazana za subotu u devet časova

Sjednica je prije dva dana morala biti odložena zbog nedostatka kvoruma

4791 pregleda 8 komentar(a)
Sa sjednice SO Tivat od prije dva dana, Foto: Siniša Luković
Sa sjednice SO Tivat od prije dva dana, Foto: Siniša Luković

Nakon večerašnjeg sastanka šefova klubova odbornika sa predsjednikom Skupštine opštine (SO) Tivat Miljanom Markovićem (Nova srpska demokratija), 14. redovna sjednica lokalnog parlamenta zakazana je za sutra (subota 30. decembar) u devet časova.

Sjednica je prije dva dana morala biti odložena zbog nedostatka kvoruma jer su je napustili Sandra Sindik, odbornica Bokeškog Foruma (BF) koji je dio vlasti, a nakon nje i svih 15 odbornika opozicionih stranaka Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata (SD), Socijaldemokratske partije (SDP), Liberalne partije (LP) i Hrvatske građanske inicijative (HGI).

Sindik je tada zatražila utvđivanje lične odgovornosti za onoga ko je omogućio da se u sklopu Novogodišnjeg programa na gradskoj rivi Pine koga zvanično priređuju Turistička organizacija i Opština Tivat, na Božić po gregorijanskom kalendaru 25.decembra izvode pjesme kontroverznog srpskog muzičara Baje Malog Knindže.

Istakla je da dok se to ne učini, ona neće učestvovati u radu SO.

Predsjednik Izvršnog odbora Turističke organizacije Tivat Nikola Čepić inače,danas je podnio ostavku zbog propusta koji se desio u programu na Pinima.

Bonus video: