Vojinović: Način vladanja DPS-a izaziva duboki prezir

"I povrh svega i nakon svega vi ponovo zaneseni u svojoj nesvjijesti dijelite lekcije i pokušavate ponižavati druge. Zvuči kao vrhunac političke kreativnosti"

7878 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Demorkatska Crna Gora
Foto: Demorkatska Crna Gora

Poslanica Demokratske Crne Gore Anđela Vojinović saopštila je da su "u trci za predsjednika DPS-a, pravila jasna kao i njihova politika i da je sve dozvoljeno".

V.d. predsjednika DPS-a Danijel Živković je, govoreći o odnosima na političkoj sceni Crne Gore, istakao stamenost i postojanost DPS-a u današnjem, kako je kazao, političkom galimatijasu. On je danas na tribini u Rožajama rekao i da "Demokrate nema potrebe ni da pominjem".

"Najbolji način da impresionirate Đukanovića nije kroz inovativne ideje ili etičko vođstvo, već kroz umijeće ponižavanja konkurencije. To je DPS-ova verzija 'talenta i politike'. Prvo urušite ekonomski, pravno i moralno državu i sistem. Zatim budete politički razbijeni u poslednjih dvadesetak izbornih procesa. Nema dana, a da javnost ne dobije potvrdu o karakteru pomenute partije i njihovog načina vladanja koji izaziva duboki prezir. I povrh svega i nakon svega vi ponovo zaneseni u svojoj nesvjijesti dijelite lekcije i pokušavate ponižavati druge. Zvuči kao vrhunac političke kreativnosti. Očekivati drugačije od Đukanovićeve škole politike bilo bi kao očekivati da DPS vodi politiku bez skandala - teoretski moguće, ali istorijski nezamislivo", navela je Vojinović u reagovanju.

Bonus video: