Rašović: Klikovac mora raditi mnogo više protiv Zete nego njegove kolege da bi dokazao lojalnost Podgorici

"Gospodine Klikovac ja stvarno ne znam ko se koga odrekao vi Zete ili Zeta vas, biće ipak da je Zeta vas pa zbog toga vaše frustracije ublažavate tako što ćete praviti štetu Zeti i Zećanima"

3144 pregleda 7 komentar(a)
Zeta (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Zeta (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Predsjednik Kluba odbornika Demokratske narodne partije (DNP) Vesko Rašović poručio je šefu Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Glavnog grada Andriji Klikovcu da mora raditi mnogo više protiv Zete nego njegove kolege da bi dokazao lojalnost Podgorici.

Klikovac je juče na svom X nalogu pozvao gradonačelnicu Podgorice Oliveru Injac da zaštiti interes građana Podgorice u procesu razgraničenja sa Opštinom Zeta.

"Gospodine Klikovac ja stvarno ne znam ko se koga odrekao vi Zete ili Zeta vas, biće ipak da je Zeta vas pa zbog toga vaše frustracije ublažavate tako što ćete praviti štetu Zeti i Zećanima", kazao je Rašović.

Prema njegovim riječima to su ranije radili odbornici DPS-a iz Zete u Podgorici koji su glasali da, kako je naveo, kolektor bude u Botunu, a da Zeta nema priključak na, kako je kazao, kolektor niti jednog metra kanalizacione mreze.

"Što se tiče vaše brige za Skadarsko jezero ono se posebno ogleda u tome što je za vrijeme vaše vladavine u jezeru odloženo na hiljade cistijerni kaustične sode, a ona je trebala biti odlozena u bazenu crvenog mulja a tamo je nema, pa nam saopštite gdje je?! Da se vi i vaša partija pitate Zeta ne bi imala nikakvog dodira sa Skadarskim jezerom a sigurno je da se ne pitate i da necete", dodao je Rašović

On je ocijenio da je trud koji su uložili u, kako je naveo, pravljenju štete Zeti imalo za cilj da se, prema njegovim riječima, nametne gradonačelnici Injac "da uđete u komisiju za razgraničenje što me ne bi čudilo s obzirom da već ima u odboru članove iz DPS-a. Pozivam vas da dođete na bilo koji zbor građana Zete i iznesete svoje stavove građanima".

Bonus video: