Živković: Reforme u DPS-u donose i novi pristup politici

“Spremni smo da preuzmemo odgovornost i budemo lideri Crne Gore posvećene Evropi i politici koja različitosti smatra za bogatstvo, a ne polugu za podjele", poručio je Živković

3218 pregleda 12 komentar(a)
Živković, Foto: DPS
Živković, Foto: DPS

Reforma Demokratske partije socijalista (DPS) ne znači samo personalne i strukturne promjene, već i novi način pristupa politici, u skladu na novim vremenom i postavljenim političkim ciljevima, kazao je kandidat za predsjednika te stranke Danijel Živković.

On je, na skupu u Tuzima, rekao da su zajedništvo, posvećenost, reorganizacija i otvorenost prema građanima temelji na kojima će graditi novu viziju DPS-a.

Živković je, govoreći o oblastima koje će biti fokus partije i partijskih politika u narednom period, kazao da su izuzetno značajne sistemska reforma obrazovanja, jednake šanse za zdravstvenu zaštitu, pažljiva socijalna politika, održiva ekonomska politika koja podstiče razvoj i sistem vladavine prava.

Danijel Živković, DPS Tuzi
foto: DPS

Kako je istakao, na temelju tih programskih principa DPS će se vratiti na vlast.

Danijel Živković, DPS Tuzi
foto: DPS

“Spremni smo da preuzmemo odgovornost i budemo lideri Crne Gore posvećene Evropi i politici koja različitosti smatra za bogatstvo, a ne polugu za podjele", poručio je Živković.

Bonus video: