Konatar na januarskom zasijedanju Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope

"Konatar je učestvovao u radu političke grupe socijalista, demokrata i zelenih, kao i u radu Komiteta za socijalna pitanja, zdravlje i održivi razvoj i Mreže parlamentaraca za zdravu životnu sredinu"

4122 pregleda 4 komentar(a)
Konatar na zasijedanju, Foto: GP URA
Konatar na zasijedanju, Foto: GP URA

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA i poslanik u Skupštini Crne Gore Miloš Konatar učestvuje na januarskom zasijedanju Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope u Strazburu, saopšteno je iz GP URA.

Kako se navodi u saopštenju, na zasijedanju je izabran novi predsjednik Parlamentarne skupštine i komesar Savjeta Evrope za ljudska prava.

Takođe, na januarskom zasijedanju poslanicima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope obratio se i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

"Konatar je učestvovao u radu političke grupe socijalista, demokrata i zelenih, kao i u radu Komiteta za socijalna pitanja, zdravlje i održivi razvoj i Mreže parlamentaraca za zdravu životnu sredinu", piše u saopštenju.

"Glavne teme ovog zasijedanja Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope bila su pitanja zaštite ljudskih prava imajući u vidu trenutne ratne sukobe na području Ukrajine i Bliskog istoka uz apele za prekid ratnih dejstava, kao i pitanje slobode medija i bezbjednosti novinara", zaključuje se.

Bonus video: