Mrdović: Politička budućnost Ašanina je ugašena

"I sama se često pitam da li je još ko u ovoj Opštini dobijao nekakav kredit ili stan, ili sam ja jedina osoba koja je tražila 5,000 eura, a dobila 3,000 eura, naravno u skladu sa zakonskom procedurom", kazala je ona
77 pregleda 3 komentar(a)
Ivan Ašanin, Foto: URA
Ivan Ašanin, Foto: URA
Ažurirano: 10.08.2017. 12:09h

Direktroica TO Mojkovac Magdalena Mrdović saopštila je da je politička budućnost predsjednika mojkovačkog odbora GP URA Ivana Ašanina ugašena.

Već danima, član URA, Ivan Ašanin ispušta otrovne strijele odapinjući ih preko sredstava javnog informisanja prema meni. Namjera mu je da preko mene oblati i sve moje saradnike,a posebno predsjednika opštine Mojkovac. Iako sam Ašaninu uredno dostavila svu dokumentaciju koju je tražio u vezi stambenog kredita, koji sam legalno i legitimno dostavila, on je tu dokumentaciju iskoristio u niske politicke svrhe,fotokopirajuci ih i šaljuci preko portala i dnevne štampe.A potrebnu dokumentaciju sam dostavila i tužilaštvu", kazala je Mrdović.

Predsjednik mojkovačkog odbora GP URA Ivan Ašanin kazao je da je predsjednik opštine Mojkovac Dejan Medojević dodijelio sredstva Turističke organizacije (TO) Mojkovca za renoviranje stana u Sutomoru, koji je u vlasništvu direktorice Turističke organizacije Magdalene Mrdović.

"I sama se često pitam da li je još ko u ovoj Opštini dobijao nekakav kredit ili stan, ili sam ja jedina osoba koja je tražila 5,000 eura, a dobila 3,000 eura, naravno u skladu sa zakonskom procedurom. To je Ašanin glorifikovao kao da sam učinila tako nešto ružno i nečasno i trajno oštetila građane Mojkovca da se oni više od ovoga ne mogu oporaviti. Međutim, i on ima stan i kuću u Podgorici, i to mu vjerujem, niko nije poklonio. Ja ga ne pitam niti me interesuje odakle mu. Ipak, pravi cilj Ivana Ašanina je bio da zloupotrijebi istinu, kako bi se svojim novim gazdama iz URE dokazao kako on još politički nije totalni gubitnik, već kao opozicionar zna tako mnogo, da recimo može frapirati crnogorsku javnost, otkrivajući "aferu" u TO Mojkovac i 3,000 e koje sam dobila", kazala je Mrdović.

Ona je kazala da je svo to posledica političkog kraha Ivana Ašaniina "koji je doživio i doživljava već godinama u ovom gradu zbog njegovih nerealnih ambicija, koje su Mojkovčani prepoznali i na izborima ga u jednom trenutku strmoglavili u ambis, iz kojeg se on više nikada neće politički izvući. Znaju to, vjerovatno, i njegovi iz novog jata u URI, i on ne bira sredstva da im se na bilo koji način dodvori i bude im veoma servilan. Njegova politička budućnost je jednom za svagda ugašena, pa se građani s pravom pitaju "šta će opet ovaj" ? Lično sam mislila da će on i odseliti iz ovog grada, jer kako može pogledati u oći sve one sa kojima je radio i politički sarađivao, pa ih tako negativno iznevjerio da će to ostati za neku priču. A sreta ih svakodnevno, ali vidim on ne zna za stid i sram. Sada je, kaže, član URE, što me asocira na kratko vrijeme gdje će boraviti. To tako biva sa političko dezorjentisanim ličnostima, kakav je Ašanin, koji je doživio najveći politički fijasko u ovom gradu od uvođenja višestranackog sistema. Možda on i nije u potpunosti svjestan svoje političke degradacije, pa zato i tumaraiI piše ovakve besmislice. Teške su to traume, samo što spočitavaiI vrijeđa nevine, a treba da zna da su porazi sastavni dio života. Prihvatio to ili ne kao istinu, moraće da živi u svojoj tijesnoj koži kao bivsi političar. Toliko što se tiče prepiske sa Ašaninom, uskoro ćemo se sresti na sudu da kaže ko šta ima", zaključila je Magdalena Mrdović

Bonus video: