Konatar podržao inicijativu za povoljnije uslove za odlazak u penziju lučkih i transportnih radnika

"Na sastanku je dogovoreno da se u narednom periodu nastavi komunikacija između Sindikata i poslaničkog kluba URA kako bi se zajedničkim aktivnostima i izmjenama zakona obezbijedili povoljniji uslovi za rad i odlazak u penziju lučkih i transportnih radnika u Crnoj Gori"

4391 pregleda 7 komentar(a)
Pinčić, Konatar i Obradović, Foto: GP URA
Pinčić, Konatar i Obradović, Foto: GP URA

Poslanik i potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar pružio je podršku inicijativi za povoljnije uslove za odlazak u penziju Sindikata lučkih i transportnih radnika, saopšteno je iz GP URA.

Iz te partije su dodali da se Konatar u Skupštini Crne Gore sastao sa predsjednikom Sindikata Vladimirom Obradovićem i članom izvršnog odbora Nedžadom Pinčićem.

U saopštenju se navodi da su predstavnici sindikata upoznali Konatara sa opisom poslova lučko transportnih radnika, kao i specifičnim i teškim uslovima za rad uz konstantnu opasnost od povreda i ugrožavanja života.

"Konatar je pružio podršku u ime poslanika Građanskog pokreta URA kako bi se izmjenama zakona omogućili povoljniji uslovi za odlazak u penziju lučkih i transportnih radnika. Na sastanku je dogovoreno da se u narednom periodu nastavi komunikacija između Sindikata i poslaničkog kluba URA kako bi se zajedničkim aktivnostima i izmjenama zakona obezbijedili povoljniji uslovi za rad i odlazak u penziju lučkih i transportnih radnika u Crnoj Gori", poručili su iz GP URA.

Bonus video: