Vučurović: Ankete u kojima se predstavljaju lažni podaci, očajnički pokušaj opstruiranja rekonstrukcije vlade

"Tajkuni, mafija i njihovi plaćenici i treba da se plaše dolaska ZBCG na mjesta odlučivanja, ali zato znamo da se tome raduju građani Crne Gore, koji znaju da će naša koalicija uraditi sve da Crna Gora postane uspješna, bogata i pravna država"

16811 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Vučurović, Foto: Boris Pejović
Vučurović, Foto: Boris Pejović

Namještena ankete u kojoj se lažno predstavlja da je oko 50 odsto građana protiv ulaska koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG) u vladu, očajnički je pokušaj kriminala i onih čija je politika poražena na svim izborima nakon 30. avgusta 2020. da opstruiraju najavljenu rekonstrukciju vlade, saopštio je poslanik Nove srpske demokratije (NSD) Jovan Vučurović.

Istraživanje Centra za građansko obrazovanje (CGO) i i agencije DAMAR u okviru zajedničke inicijative CG puls pokazalo je da manje od 30 odsto građana daje podršku ulasku koalicije ZBCG u Vladu.

Podijeljen je stav građana oko rekonstrukcije 44. Vlade na način da u u nju uđu stranke koje čine koaliciju Za budućnost Crne Gore i da li se takva rekonstrukcije podržava, odnosno kako se procjenjuje uticaj te rekonstrukcije.

On je kazao da će vlada biti znatno ojačana ulaskom ljudi iz koalicije ZBCG i da to izaziva strah "kod onih koji su u proteklom periodu bili dio kriminalne hobotnice ili su u bliskim odnosima sa mafijom i tajkunima".

"Tajkuni, mafija i njihovi plaćenici i treba da se plaše dolaska ZBCG na mjesta odlučivanja, ali zato znamo da se tome raduju građani Crne Gore, koji znaju da će naša koalicija uraditi sve da Crna Gora postane uspješna, bogata i pravna država", zaključio je Vučurović.

Bonus video: