"GRAĐANI DOBRO VIDE"

DPS: Demokrate konačno priznale da je Podgorica veliko gradilište

"Zapošljavanje je takođe argumentacija koju Demokrate nikako ne bi smjeli da pominju, jer čim su zauzeli opštinske fotelje, odmah su nezakonito uhljebili svoje funkcionere, a tamo đe im je falilo, doveli su ih iz Podgorice", navodi se u reagovanju Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada
61 pregleda 3 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 09.08.2017. 16:15h

Nervoza koju Demokrate pokazuju svakim danom sve više proizilazi upravo iz nedostatka argumenata, a to dokazuje i njihovo posljednje saopštenje koje još jednom obiluje uvredama i floskulama koje su postale prepoznatljivi dio njihovog djelovanja, navodi se u reagovanju Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada.

Oni su reagovali na saopštenje Kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada u kojem je između ostalog navedeno da "DPS gradi, bez reda, bez plana i bez smisla".

"Upravo su Demokrate ovih dana bili akteri najprljavijeg rata saopštenjima gdje nijesu birali riječi kada je trebalo da okarakterišu svoje koalicione partnere. Ponižavajući rječnik i međusobne optužbe koje uveliko prelaze nivo političkog, obilježile su komunikaciju koalicionih partnera, spuštajući nivo javnog izraza na najnižu moguću mjeru. To je dno na koje nikada neće uspjeti da sa sobom povuku Demokratsku partiju socijalista, koja se uvijek oslanjala na jezik argumenata, i tako će nastaviti i u buduće. Demokratskoj partiji socijalista i upravi Glavnog grada argumentacije ne nedostaje kada su u pitanju investicije u Podgorici koje samo u posljednje tri godine prelaze 260 miliona eura u realizovanim, započetim i projektima koji će početi do kraja mandata, što od strane Glavnog grada, ili kroz privatno-javno partnerstvo kao i od strane investitora". navodi se u reagovanju.

Dodaju da su "te investicije vidljive da ni Demokrate ne mogu da ih demantuju".

"Već konačno u svom saopštenju priznaju da je Podgorica jedno veliko gradilište. Građani dobro vide vrtiće, škole, izgradnju i rekonstrukciju sportskih objekata, objekata kulture, omladinskih domova, multifunkcionalnih objekata, puteva, ulica, kružnih tokova, zelenih površina, parkova, mobilijara za najmlađe, sprava za vježbanje... dok Demokrate u opštinama u kojima vrše vlast naplaćuju komunalije i još štampaju brošure da se hvale time. Zapošljavanje je takođe argumentacija koju Demokrate nikako ne bi smjeli da pominju, jer čim su zauzeli opštinske fotelje, odmah su nezakonito uhljebili svoje funkcionere, a tamo đe im je falilo, doveli su ih iz Podgorice. Sve navedeno je samo djelić argumentacije koje su Demokrate više nego svjesni, pa uporno uvredama pokušavaju da zamaskiraju istinu. Nivo Demokrata i svega izrečenog posljednjih dana samo potvrđuje njihov slogan a to je da su im pobjede i vlast iznad svega, a da podjele forsiraju na svakom koraku", navodi se u reagovanju.