Demos BP: Danilović da bude predsjednik partije

"Na sjednici Skupštine opštinskog odbora Demosa Bijelo Polje jednoglasno je prihvaćena lista poslanika za Vanrednu Skupštinu stranke", navodi se u saopštenju bjelopoljskog odbora Demosa.
114 pregleda 73 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.08.2017. 12:59h

Bjelopoljski odbor Demosa saopštio je da će na vanrednoj izbornoj Skupštini zakazanoj za 27. avgust u Mojkovcu podržati Gorana Danilovića.

U Bijelom Polju juče je održana sjednica Opštinskog odbora ove partije na kojoj je jednoglasno podržana inicijativa većine članova Glavnog odbora stranke za održavanje Vanredne skupštine Demosa koja će se održati 27. avgusta u Mojkovcu.

"Poštujući obaveze predviđene odlukom Izvršnog odbora o kriterijumima za Vanrednu Skupštinu Demosa, OO Demos BP je ispunio svoje obaveze i na taj način završio svoju statutarnu obavezu. Opštinski odbor je jednoglasno usvojio listu kandidata za članove Glavnog odbora. Na toj listi su Petrić Boban, Radović Ranko, Terzić Predrag, Milojko Femić, Ljiljana Raičević, Miladin Joksimović, Žunić Vesna i Sekulić Velibor. Član Glavnog odbora Demosa je i predsjednik Opštinskog odbora Demos Bijelo Polje dr Nikola Raosavljević. Podršku opštinskog odbora Demosa Bijelo Polje za predsjednika Demosa na Vanrednoj izbornoj Skupštini zakazanoj za 27. avgust u Mojkovcu dobio je Goran Danilović. Na sjednici Skupštine opštinskog odbora Demosa Bijelo Polje jednoglasno je prihvaćena lista poslanika za Vanrednu Skupštinu stranke", zaključeno je u saopštenju bjelopoljskog odbora Demosa.

Bonus video: