Joković čestitao Dan državnosti Srbije: Ovaj dan podsjeća na hrabrost i junaštvo srpskog naroda

"Uvjeren sam da će Srbija imati snage da se suoči sa svim izazovima na njenom putu ulaska u evropsku porodicu naroda i da će napori predsjednika Vučića doživjeti punu afirmaciju u vremenu koje je pred Srbijom"

6164 pregleda 34 reakcija 36 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, potpredsjednik Vlade i predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i svim građankama i građanima te države Dan državnosti, saopšteno je iz SNP-a.

"U ime SNP CG, kao i u svoje lično ime, predsjedniku Aleksandru Vučiću i svim građankama i građanima Srbije, upućujem najiskrenije čestitke povodom 15.februara, Dana državnosti Republike Srbije", piše u čestitki.

Joković je istakao da današnji dan podsjeća na hrabrost i junaštvo srpskog naroda, na njihov ponos i identitet, na ustavnost, slobodarsku tradiciju i poštovanje svih građanki i građana Srbije, bez obzira na vjerske, nacionalne ili političke razlike.

"Uvjeren sam da će Srbija imati snage da se suoči sa svim izazovima na njenom putu ulaska u evropsku porodicu naroda i da će napori predsjednika Vučića doživjeti punu afirmaciju u vremenu koje je pred Srbijom", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: