SD: Usvojena inicijativa Nenezića o kontrolnom saslušanju ministara u vezi izgradnje LNG terminala u Luci Bar

Iz SD su naveli da će Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje obaviti kontrolno saslušanje Janka Odovića, ministra prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, Vladimira Martinovića, ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Danila Šaranovića, ministra unutrašnjih poslova i Saše Mujovića, ministra energetike i rudarstva.

3016 pregleda 6 komentar(a)
Sa sjednice Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sjednice Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, Foto: Skupština Crne Gore

Na današnjoj sjednici Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, usvojena inicijativa poslanika Socijaldemokrata Crne Gore (SD), Branislava Nenezića o kontrolnom saslušanju više ministara u vezi sa planiranom izgradnjom LNG terminala u Luci Bar, saopšteno je iz SD.

Kako su naveli, Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje obaviće kontrolno saslušanje Janka Odovića, ministra prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine, Vladimira Martinovića, ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Danila Šaranovića, ministra unutrašnjih poslova i Saše Mujovića, ministra energetike i rudarstva.

"Nakon rasprave na skupštinskom Odboru, za inicijativu o kontrolnom saslušanju navedenih ministara, pored poslanika SD-a Branislava Nenezića, glasali su i Dejan Đurović, Oskar Huter, Damir Gutić, Milan i Zečević, Drita Lola, Ana Novaković Đurović i Jelena Božović, dok su uzdržani bili poslanik iz Bara, Momčilo Leković i poslanik Jovan Subotić", saopšteno je iz SD-a.

Poslanik SD i predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić podnio je inicijativu za kontrolno saslušanje početkom ovog mjeseca.

Bonus video: