Demokrate PG DPS-u: Šefu šefa organizovane kriminalne grupe spremamo politički nokaut

Nije lako živjeti sa strahom ko je sljedeći na iskrcaj u Spužu, a ko iza ćoška čeka je li prava prilika da uskoči za svjedoka saradnika", navodi se u saopštenju Demokrata
71 pregleda 5 komentar(a)
Klub odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini Glavnog grada, Foto: Demokratska Crna Gora
Klub odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini Glavnog grada, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 08.08.2017. 10:29h

Gospodo iz DPS, jasno je da je "šef", poznatiji kao šef šefa organizovane kriminalne grupe, naredio da na sva saopštenja Demokrata morate odgovoriti, jer zna da smo mu najveća prijetnja i da mu spremamo potpuni politički nokaut i debakl ubrzo, saopšteno je danas iz kluba odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini Glavnog grada.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje DPS Podgorica u kome je između ostalog rečeno da "Demokrate pokazuju nepoštovanje nadležnih institucija".

"Razumijemo zašto se gospoda iz DPS slabo razumiju u imovinska prava, jer su se specijalizovali za krivičnopravnu oblast, a naročito za sporazume o priznanju krivice. Nije lako živjeti sa strahom ko je sljedeći na iskrcaj u Spužu, a ko iza ćoška čeka je li prava prilika da uskoči za svjedoka saradnika", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate su dodale da su vrlo dobronamjerno i bez trunke politikanstva javno apelovali da se riješe evidentni problemi i građana Jerevanske ulice u Podgorici i okoline i porodice Đurišić.

"Spremnost za učešće u radu Skupštine Glavnog grada iskazali smo upravo zbog javnog saopštavanja gradonačelnika na sjednici od 28. jula 2017. godine da o rješenju problema porodice Đurišić mora i Skupština odlučivati. Zlonamjerno, kako vi iz DPS-a jedino i umijete, želite predstaviti da apelujemo da lokalna uprava preuzima nadležnost sudske vlasti. Vanja Đurišić je ranije imao pravo korišćenja na predmetnom zemljištu, a sada ima pravo svojine u obimu prava 1/1 i vođenje upravnog spora protiv rješenja o promjeni prava korišćenja u pravo svojine ničim ne sprečava Glavni grad da sporazumno riješi problem sa porodicom Đurišić. Očigledno vas ne interesuju problemi građana, čak ni onda kad teku fekalije ulicama, pa vam preporučujemo u ovim ljetnjim danima bogatu literaturu iz krivičnopravne oblasti, da malo radite na sebi, trebaće vam to. Što bi narod rekao - knjigu u šake, gospodo", kazale su Demokrate.

Bonus video: