Mikijelj i Kuljača: Podržavamo napore Mandića da se ostvari dogovor o imenovanju Dokić za potpredsjednicu Opštine Budva

"Žao nam je što određene persone pokušavaju dezavuisati javnost svojim izjavama koje nerijetko odišu patetikom, ali svemu dođe kraj"

5063 pregleda 8 komentar(a)
Foto: NSD Budva
Foto: NSD Budva

Potpredsjednici Opštinskog odbora (OO) Nove srpske demokratije (NSD) Budva, Mladen Mikijelj i Nemanja Kuljača, izražavaju snažnu podršku predsjedniku Skupštine Crne Gore i lideru NSD Andriji Mandiću u nastojanjima da se realizuje postignuti dogovor od 5. novembra prošle godine.

To je saopšteno iz NSD Budva.

Mandić je ranije danas rekao da je 5. novembra prošle godine postignut dogovor da Jasna Dokić bude izabrana za potpredsjednicu Opštine Budva, ali da do sada ništa nije urađeno.

"U potpunosti podržavamo napore Andrije Mandića da se ostvari zajednički dogovor o imenovanju Jasne Dokić za potpredsjednicu Opštine Budva i formiranju odgovorne i održive vlasti u našem gradu. Uvjereni smo u iskrenost i posvećenost našeg predsjednika u ostvarivanju dogovora i pozdravljamo želju da se situacija u Budvi riješi u skladu sa dogovorom, kako bi se omogućilo stabilno i efikasno upravljanje gradom u interesu svih građana", istakli su Mikijelj i Kuljača.

Oni su dodali da je neupitna njihova posvećenost programu "Milo Božović - Budva na prvom mjestu", predsjedniku Opštine Budva i predsjedniku OO NSD - Budva, Milu Božoviću.

"Čvrsto vjerujemo u nevinost čovjeka s kojim smo dijelili dobro i zlo, duže nego što će pojedinci ikada. Žao nam je što određene persone pokušavaju dezavuisati javnost svojim izjavama koje nerijetko odišu patetikom, ali svemu dođe kraj. Naša vjera u njegovu nevinost ostaje nepokolebljiva i iskreno se nadamo da će porodica Božović biti uskoro na okupu. Ponavljamo još jednom, nakon jučerašnjeg dana kada je optužnica vraćena na doradu, zajedno sa predsjednikom stranke, g. Mandićem, podupiremo ideju da se Milo Božović što prije oslobodi iz pritvora i vrati slobodi, kako bi nastavio obavljanje funkcije za koju su ga građani birali. Ubijeđeni smo u važnost jedne takve odluke, a vjerujemo da ćemo zajedno nakon njegovog oslobođenja uspješno upravljati našim brodom i nastaviti zajedničko putovanje sa svim našim odbornicima", poručili su Mikijelj i Kuljača.

Bonus video: