Poslanički klub PES-a: Građani ne treba da imaju dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa Sad dva

"U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički Klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva"

15388 pregleda 60 reakcija 59 komentar(a)
Fotografija koju je dostavio PES, Foto: PES
Fotografija koju je dostavio PES, Foto: PES

Građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost, saopšteno je iz Poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad (PES) u Skupštini Crne Gore.

Istakli su da su nakon odličnog starta parlamenta i Vlade Crne Gore, jedinstveno posvećeni da u nastavku realizuju još bolje rezultate

Oni su kazali da je deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i, kako kažu, veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi.

"Zato će u narednom periodu biti predložene desetine zakona Vlade Crne Gore, koje će razmatrati Skupština. U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički Klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: