Knežević poklonio Dodiku sliku na kojoj je Njegoš: "Nestašica je bromazepama u DPS-u"

"Da sam znao da će neki ovako da se iznerviraju zbog dolaska Dodika, zamolio bih ga da ostane do vikenda", poručio je Knežević

18536 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Dodik i Knežević, Foto: twitter.com/MilanKnezevic80
Dodik i Knežević, Foto: twitter.com/MilanKnezevic80

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević poklonio je predsjedniku bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska Miloradu Dodiku sliku na kojoj je naslikan Petar II Petrović Njegoš.

"Da sam znao da će neki ovako da se iznerviraju zbog dolaska Dodika, zamolio bih ga da ostane do vikenda. P.S. Nestašica je bromazepama u DPS-u, a kokain ih samo oznoji i digne im pritisak", napisao je Knežević na društvenoj mreži X.

Dodik se danas sastao i sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, a nakon toga su održali zajedničku pres konferenciju.

On je na toj konferenciji kazao i da je Mandiću dostavio predlog sporazuma o specijalnim vezama.

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) odlučilo je na večerašnjoj sjednici da ta stranka pokrene inicijativu za razrješenje Mandića.

Izvor Vijesti rekao je ranije da je jedan od povoda za razmatranje podnošenja inicijative današnja posjeta Dodika Crnoj Gori i njegov sastanak sa Mandićem.

Grupa građana se danas okupila kod zgrade Skupštine Crne Gore, u znak protesta zbog dolaska Dodika, a on ih je pozdravio sa podignuta tri prsta.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i premijer Milojko Spajić nemaju zvanične informacije o posjeti Dodika, niti je od njih zvanično traženo da se sa njim sastanu.

To je ranije “Vijestima” potvrđeno iz Kancelarije za odnose s javnošću predsjednika i nezvanično iz kabineta premijera.

Bonus video: