Tivatski odbor PES-a: Nastavićemo da podržavamo put prosperiteta koji je trasirala Spajićeva Vlada

"Stabilna i posvećena Vlada sa čelu sa premijerom Spajićem imaće u nama saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od nas građani očekuju. Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku"

4636 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Evropa sad
Foto: Evropa sad

Tivatski inicijalni odbor Pokreta Evropa sad (PES) odlučno će nastaviti da podržava put socijalnog i ekonomskog prosperiteta koji je trasirala 44. Vlada na čelu sa premijerom Spajićem, saopšteno je iz PES-a.

"Uvažavajući sve što je do sad urađeno u prvih 100 dana rada Vlade, prije svega povećanje minimalnih penzija, deblokadu pravosudja, značajan progres na putu evropskih integracija i važne kapitalne investicije, samo su uvod u program reformi koje slijede do potpune implementacije programa Evropa sad 2. Stabilna i posvećena Vlada sa čelu sa premijerom Spajićem imaće u nama saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od nas građani očekuju. Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku", navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da je podrškom 44. Vlade i Pokreta Evropa sad kao jednog od ključnih političkih aktera u Tivtu, ove godine obezbijeđen rekordan budžet za Opštinu Tivat od preko 29 miliona.

Istakli su da će posvećenim radom nastojaati da slijede prošlogodišnju dinamiku realizacije sa fokusom na kapitalne projekte.

"Tivat kao brend kada je turizam u pitanju prethodne godine je opravdao stečen epitet 'najbolji mali Evropski grad za život u 2023'. Ako tome dodamo i rekordnu turističku sezonu, nemamo dilemu da smo na dobrom putu", zaključuje se.

Bonus video: