Za budućnost Zete: Dokazalo se da sinhronizovano djeluju Demokrate i DPS

"Nije Mihailo Asanović već Vi gospodine Krstoviću i jedan aktuelni ministar iz reda Demokrata sa dijelom građana Botuna u jednom zetskom restoranu pregovarao kako bi bilo dobro napraviti kolektor u Botunu i kako to ne bi štetilo mještanima, a u kampanji je upravo on obećavao kako neće biti izgradnje kolektora"

3164 pregleda 3 komentar(a)
Zeta (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Zeta (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Večeras se dokazalo da sinhronizovano djeluju Demokrate i DPS, a u to smo se mogli uvjeriti još kada na svečanu sjednicu nisu došli ni jedni ni drugi i tu su pokazali koliko vole Zetu, to jest da je vole onoliko koliko su na vlasti, saopšteno je iz koalicije "Za budućnost Zete".

Oni su reagovali na saopštenje predsjednika Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Zeta Luke Krstovića koji je između ostalog poručio da su zetski DPS i predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović koji dolazi iz koalicije Za budućnost, sa svojim odbornicima, sijamski blizanci.

"Takođe, podsjetićemo gospodina Krstovića da DPS nije glasao, gle čuda, za njegovu smjenu. Gospodin Krstović je rekao dva kilometra od od ulaza u KAP da treba da bude granica Zete i to treba da objasni svojim odbornicima i čelnicima u Glavnom gradu, a ne nama koji smo sa njim saglasni u tom dijelu", ističe se u saopštenju koalicije "Za budućnost Zete".

Oni su dodali da pozivaju predsjednika Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića, kao potpredsjednika Vlade da se oglasi kao Zećanin, pa da kako su poručili i on brani interese Zete kao Milan Knežević i Mihailo Asanović.

"Nije Mihailo Asanović već Vi gospodine Krstoviću i jedan aktuelni ministar iz reda Demokrata sa dijelom građana Botuna u jednom zetskom restoranu pregovarao kako bi bilo dobro napraviti kolektor u Botunu i kako to ne bi štetilo mještanima, a u kampanji je upravo on obećavao kako neće biti izgradnje kolektora. Napadate vlast u Zeti, koja se bori i ne želi da popusti ni za pedalj, bez ikakvog razloga u istom danu i vi i DPS što je zaista začuđujuće. Ova vaša zajednička akcija djeluje kao da ste u saglasju sa DPS trgovačkim lobijem koji za cilj imaju da onemoguće ulazak multinacionalnih kompanija u Zeti i koji će dovesti do konkurencije i obaranja cijena ali takođe i otkupa zetskih proizvoda po pristojnim cijenama i isplatama", poručili su iz koalicije "Za Budućnost Zete".

Oni su poručili da znaju da Krstovića boli stolica predsjednika Skupštine, a još više službeni automobil, koji kako su dodali ne može da prežali.

"Ukazali smo Vam šansu, a vi ste gledali da nas rušite sve vrijeme i niste bili iskren partner, niste mogli da prežalite naših skoro 50 posto osvojenih glasova na lokalnim izborima i gotovo apsolutnu pobjedu, a za sljedeće izbore zajedno vi i vaši nezvanični partneri iz bivše vlasti ovako neodgovornim ponašanjem ne možete dobaciti ni do 25 posto", zaključuje se u saopštenju koalicije "Za budućnost Zete".

Bonus video: