Inicijalni odbor PES Rožaje: Puna podrška Spajiću i poslaničkom klubu

Iz Inicijalnog odbora PES Rožaje su poručili da se djelovi programa Evropa sad 2, već realizuju povećenjem minimalnih penzija, što kako su poručili ima pozitivan efekat u Rožajama, gdje živi veliki broj penzionera sa minimalcem

5837 pregleda 1 komentar(a)
PES, Foto: Evropa sad
PES, Foto: Evropa sad

Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad (PES) Rožaje saopštio je večeras da pruža punu podršku predsjedniku Vlade Crne Gore i lideru PES Milojku Spajiću i poslaničkom klubu, koji su kako se dodaje u saopštenju dali veliki doprinos u procesu ubrzanja evropskog puta.

"Za veoma kratko vrijeme, osim značajnih uspjeha na međunarodnom planu, te zahvaljujući saradnji izvršne i zakonodavne vlasti, sada imamo funkcionalne pravosudne institucije, što će omogućiti efikasniju borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala. Nakon što je premijer Spajić u predizbornoj kampanji predstavio reforme kojima će se unaprijediti životni standard, nije se dugo čekalo", ističe se u saopštenju.

Iz Inicijalnog odbora PES Rožaje su dodali da se djelovi programa Evropa sad 2, već realizuju povećenjem minimalnih penzija, što kako su poručili ima pozitivan efekat u Rožajama, gdje živi veliki broj penzionera sa minimalcem.

"Zahvaljujući povećanju penzija socijalno najugroženijoj kategoriji, ovi građani mogu zasluženo živjeti komfornije i sigurnije. Takođe, završetak radova na ski centru Štedim ne samo da će donijeti dodatnu turističku privlačnost gradu, već će i omogućiti značajan broj novih radnih mjesta. Time će se dodatno unaprijediti ekonomska dinamika zajednice, čineći naš grad još privlačnijim mjestom za život i rad", poručili su iz Inicijalnog odbora PES Rožaje.

Bonus video: