PES Kolašin: Snažna i nedvosmislena podrška Vladi i parlamentarnoj većini na čelu sa Spajićem

"Očekivanja Kolašinaca su realizacija sportske zone koja će Kolašin postaviti za reprezentativni centar za sportske pripreme, poboljšanje vodovodne i kanalizacione infrastrukture, podrška investicionom bumu kao i sanacija mnogih putnih pravaca koje većinski finansira Vlada"

4454 pregleda 9 komentar(a)
PES, Foto: Evropa sad
PES, Foto: Evropa sad

Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad (PES) u Kolašinu saopštio je danas da "daje snažnu i nedvosmislenu podršku Vladi i parlamentarnoj većini na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem u sprovođenju programa na osnovu kog je Pokret dobio veliku podršku na parlamentarnim izborima".

"Benefiti rada ove Vlade se ogledaju kroz povećanje penzija, ubrzanom radu na spovođenju programa Evropa sad 2 i mnogim infrastrukturnim projektima od kojih Kolašin ima direktne benefite. Očekivanja Kolašinaca su realizacija sportske zone koja će Kolašin postaviti za reprezentativni centar za sportske pripreme, poboljšanje vodovodne i kanalizacione infrastrukture, podrška investicionom bumu kao i sanacija mnogih putnih pravaca koje većinski finansira Vlada", ističe se u saopštenju kolašinskog PES-a.

Oni su dodali da će nastavak auto-puta i sprovođenje investicija na Bjelasici, Kolašin postaviti na mapu najznačajnih skijaških centara i grad sa turističkom ponudom u toku cijele godine.

"Posvećenost Vlade u ovom kontinuitetu za Kolašin znači otvaranje velikog broja novih radnih mjesta i stopiranje raseljavanja ljudi iz sjeverne regije", zaključuje se u saopštenju Inicijalnog odbora PES Kolašin.

Bonus video: