DI: Podrška Vladi na čelu sa Spajićem, građani Žabljaka treba da očekuju niz infrastrukturnih projekata

"Od izbora Vlade u saradnji sa lokalnom samoupravom u kontinuitetu se promišlja dalja strategija razvoja Žabljaka i realizacija infrastrukturnih projekata, koji su od presudne važnosti za privredni i ekonomski oporavak Žabljaka i durmitorskog kraja"

4811 pregleda 13 komentar(a)
Žabljak, Foto: Boris Pejović
Žabljak, Foto: Boris Pejović

Durmitorska inicijativa (DI) saopštila je danas da pruža nepodijeljenu i punu podršku Vladi Crne Gore na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem

"Formiranje 44. Vlade Crne Gore na čelu sa premijerom Milojkom Spajićim, označilo je diskontinuitet u zapostavljenosti i zanemarenosti Opštine Žabljak od strane prethodnih Vlada. Od izbora Vlade u saradnji sa lokalnom samoupravom u kontinuitetu se promišlja dalja strategija razvoja Žabljaka i realizacija infrastrukturnih projekata, koji su od presudne važnosti za privredni i ekonomski oporavak Žabljaka i durmitorskog kraja. U kontekstu najnovijih dešavanja na političkoj sceni Crne Gore, brojnih spekulacija i mešetarenja koja nastoje da Durmitorsku inicijativu svrstaju u protivnike Pokreta Evropa sad (PES), ovim putem odlučno demantujemo navedene spekulacije i intrige, i pružamo nepodijeljenu i punu podrsku 44. Vladi Crne Gore na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem", ističe se u saopštenju DI.

Iz DI su kazali da će u perspektivi razvijati utemeljenu prijateljsku, koalicionu i programsku saradnju sa PES-om, a sve u cilju dobrobiti građana Žabljaka i daljeg razvoja tog grada.

"Građani Žabljaka u bliskoj budućnosti treba da očekuju niz novih infrastrukturnih projekata koje će realizovati Vlada Crne Gore i lokalna samouprava na čelu sa predsjednikom Opštine Radošem Žugićem", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: