Vučinić: Ne razmatramo saradnju sa opozicijom u Podgorici

"Drago nam je da se, sada već naše bivše kolege, pribojavaju saradnje sa DPS-om. Nadamo se da će te svoje bojazni podijeliti sa partijskim kolegama iz Vlade, koji intenzivno rade u drugom pravcu, što je i bila jedna od naših tački razlaza u PES-u", rekao je Vučinić

9374 pregleda 17 komentar(a)
Vučinić, Foto: Skupština Glavnog grada
Vučinić, Foto: Skupština Glavnog grada

Dragutin Vučinić, nezavisni odbornik u Skupštini Glavnog grada i doskorašnji odbornik Pokreta Evropa sad, poručio je u ime za sada još neformalnog odborničkog kluba da ne razmatraju saradnju sa opozicijom u Podgorici.

"Zbog neutemeljenih i neprincipijelnih izjava koje su se mogle čuti od naših bivših saboraca sa gradonačelnicom na čelu, u ime za sada još neformalnog odborničkog kluba možemo reći da se ne razmatra opcija saradnje sa opozicionim strukturama u Glavnom gradu. Drago nam je da se, sada već naše bivše kolege, pribojavaju saradnje sa DPS-om. Nadamo se da će te svoje bojazni podijeliti sa partijskim kolegama iz Vlade, koji intenzivno rade u drugom pravcu, što je i bila jedna od naših tački razlaza u PES-u", saopštio je Vučinić.

Rekao je da od gradonačelnice očekuju da "radi svoj posao u skladu sa izvornim principima" i programom "kojem su građani Podgorice dali ubjedljivu podršku".

"Mi ostajemo posvećeni saradnji sa odborničkom većinom u Glavnom gradu i vjerujemo da će doći do dogovora uvažavajući novu konstalaciju snaga", zaključio je Vučinić.

Bonus video: