Profesor Veljko Dedejić pristupio pokretu URA u Mojkovcu

Dedejić se, nakon par godina pauze, odlučio za taj čin jer je, kako ističe, “URA jedina istinska građanska, a dokazano opoziciona stranka u Crnoj Gori”
214 pregleda 0 komentar(a)
Veljko Dedejić, Foto: URA
Veljko Dedejić, Foto: URA
Ažurirano: 06.08.2017. 10:53h

Poznati mojkovački profesor književnosti i bivši nosilac tada jedinstvene i opozicione Pozitivne Crne Gore u tom gradu, Veljko Dedejić, pristupio je mojkovačkom odboru Građanskog pokreta URA.

Dedejić se, nakon par godina pauze, odlučio za taj čin jer je, kako ističe, “URA jedina istinska građanska, a dokazano opoziciona stranka u Crnoj Gori”.

“Rukovodstvo Građanskog pokreta URA godinama dokazuje principijelnost, dosljednost i veliku posvećenost u građenju istinski građanskog društva, koje će počivati na razvijenoj ekonomiji i vladavini prava, a za koje se borim tokom čitavog života. Siguran sam da je URA partija budućnosti, koja će presudno uticati na stvaranje društvene kohezije i nužnih, političkih promjena“, ukazao je Dedejić.

Dedeić je podsjetio da je “demokratska smjena korumpirane vlasti, koja je uništila realnu ekonomiju, opustošila i rasprodala privredu i osiromašila građane, preduslov bilo kakvog napretka“.

Rukovodstvo Građanskog pokreta URA, kao i predstavnici mojkovačkog odbora tog pokreta na čelu sa Ivanom Ašaninom, izrazili su veliko zadovoljstvo zbog odluke Dedejića, čime se potvrđuje da “ozbiljni i kredibilni ljudi sve više prepoznaju kvalitetnu alternativu, koju URA nudi građanima Crne Gore i Mojkovca“.

Bonus video: