Đurašković: Kovačević bi najradije izbrisao različitosti kreiranjem nekog nesrećenog "srpskog sveta"

Đurašković je optužio predsjednika Opštine Nikšić marka Kovačevića da je pion Beograda i druge države i da radi za interes tuđe, a ne svoje kuće

10605 pregleda 58 reakcija 46 komentar(a)
Đurašković, Foto: Cetinje.me
Đurašković, Foto: Cetinje.me

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković saopštio je da je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević podnio krivičnu prijavu protiv njega optužujući ga da je odgovoran za anonimne prijetnje koje dobija.

Đurašković na to odgovara optužbama da je Kovačević pion Beograda i druge države i da radi za interes tuđe, a ne svoje kuće.

On je na Fejsbuku poručio da će uvijek reagovati na Kovačevićeve izlive mržnje prema građanima Crne Gore koji se, drugačije zovu ili imaju nacionalnu ili vjersku pripadnost koja nije po njegovoj volji, navodeći da bi Kovačević, najradije izbrisao različtosti kreiranjem nekog nesrećenog "srpskog sveta".

Kovačević je prošle sedmice, komentarišući sukobe poslanika na Cetinju, na društvenim mrežama napisao da predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću lijepo stoji zgrada Zetske banovine i da je normalno da to, kako se izrazio, Švabama smeta.

Đurašković je tada uzvratio da džepni fašista Mandića opet širi mržnju, ali da će ih želja biti da Crnu Goru svedu na banovinu.

Bonus video: