Poseban klub odbornika Glavnog grada: Nema krize vlasti, konstruktivni smo dio skupštinske većine

"Primarni cilj nam je da u najkraćem roku obezbijedimo građanima rezultate koje smo im zajedno obećali, a koji do sada nisu ispunjeni"

8905 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Poseban klub odbornika saopštio je da što se njih tiče nema krize vlasti u Podgorici, poručujući da će biti konstruktivni dio skupštinske većine.

"Povodom najnovijih dešavanja u Glavnom gradu, želimo da saopštimo da što se tiče Posebnog kluba odbornika nema krize vlasti. Aktivno pripremamo konkretne inicijative na bazi izvornog izbornog programa. Primarni cilj nam je da u najkraćem roku obezbijedimo građanima rezultate koje smo im zajedno obećali, a koji do sada nisu ispunjeni", navodi se u saopštenju posebnog klub odbornika Glavnog grada.

Dodaju i da vjerujeu da sa kolegama iz odborničkog kluba Pokreta Evropa sad (PES) i dalje dijele želju za unapređenjem života građana Glavnog grada, te da tu vidie potencijal za brzi dogovor.

"Trenutni medijski pritisci i spinovi neće uticati na naše zalaganje u tom smjeru. Otvoreni smo za saradnju uz očekivanje da se prethodni dogovori ispoštuju, kao i da se naša politička snaga i prethodno zalaganje u ostvarenju dobrih rezultata PESa uvaže. Kako će nam u narednom periodu zbog uvećane dinamike aktivnosti na implementaciji konkretnih inicijativa biti potrebna dodatna stručna pomoć ohrabrujemo sve zainteresovane, koji su spremni da doprinesu, da nas kontaktiraju", zaključuje se u saopštenju.

Poseban klub odbornika čine Dragan Radović, Dragutin Vučinić, Ranka Otašević, Jevrosima Pejović i Nađa Ljiljanić koji su napustili PES i koji su bliski predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću.

Bonus video: