Mugoša: Više puta se pokazalo da su Maškovićeve kritike segmenata podgoričke uprave potkrijepljene

"Maškovića su, zbog njegovog argumentovanog ukazivanja na brojne anomalije, pokušali krivičnom prijavom da zaplaše s ciljem da prestane raditi svoj posao, ali im nije pošlo za rukom"

2807 pregleda 0 komentar(a)
"Maškovića pokušali bezuspješno da zaplaše": Boris Mugoša, Foto: Savo Prelević
"Maškovića pokušali bezuspješno da zaplaše": Boris Mugoša, Foto: Savo Prelević

Boris Mugoša, potpredsjednik Socijaldemokrata i predsjednik Odbora Glavnog grada SD-a, podržao je šefa kluba odbornika SD-LP u Skupštini glavnog grada Miloša Maškovića i pohvalio ga kao jednog od najperspektivnijih političara u Crnoj Gori, koji je, kako je istakao, više puta do sada pokazao da njegove kritike rada određenih segmenata podgoričke uprave činjenično potkrijepljene.

Mugoša se oglasio društvenoj mreži X nakon što je juče zaposlena u JU "Kakaricka gora" Đurđina Turković neovlašćeno prekinula Maškovićevu konferenciju za medije u prostorijama Skupštine glavnog grada.

Poslanik SD-a je istakao da je u nepunih godinu dana, koliko obnaša funkciju opozicionog odbornika u lokalnom parlamentu, Mašković svojim djelovanjem afirmisao kulturu dijaloga i konstruktivnosti, o čemu su, kako je dodao, ne tako rijetko govorili i predstavnici podgoričke vlasti.

"Maškovića su, zbog njegovog argumentovanog ukazivanja na brojne anomalije, pokušali krivičnom prijavom da zaplaše s ciljem da prestane raditi svoj posao, ali im nije pošlo za rukom, jer je prijava odbačena. Potvrdu svojih stavova dobio je i od Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, koja je nakon njegovog upita, utvrdila nepravilnosti u radu direktora JU Kakaricka Gora", naveo je potpredsjednik Socijaldemokrata. "Ima jedna lijepa izreka: Čak i ukoliko si manjina, istina je ipak istina", zaključio je Mugoša.

Bonus video: