Božović: Mikijelj i Kuljača se igraju podmuklog političkog marketinga

"Građani su svjesni vaših namjera", kazala je odbornica

7901 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Marijana Božović, Foto: Vuk Lajović
Marijana Božović, Foto: Vuk Lajović

Odbornica kluba “Budva naš grad, naša kuća, naša porodica - Milo Božović" Marijana Božović optužila je Mladena Mikijelja i Nemanju Kuljaču za "podmukle" političke igre i uslovljavanja.

“Mikjelj i Kuljača, perjanici odbornika koji nisu mjesecima dolazili na sjednicama i jedini su zaslužni za ovu situaciju i nezakonito uslovljavanje Vlade, danas se igraju podmuklog političkog marketinga. Podmuklost ne prolazi pred licem građana. Građani su svjesni vaših namjera”, poručila je Božović.

Nepoštovanjem odluka predsjednika Opštine Mila Božovića, kako je kazala, pokazali su da im je rječniku riječ podrška i to u teškim trenucima po njega ne postoji.

“Pojedini politički lažni heroji umjesto lažnog zalaganja neka kažu građanima pod čijim rukovodstvom su se bojkotovane sjednice parlamenta i sa kojom namjerom. Ishod ste znali jer ste isti vi, članovi novih odbora i podjela, bili i ostali u dosluhu sa članovima Vlade. Niti jednoga trenutka niste osudili ovo nezakonito uslovljavanje, niste uputili ni apel za ovih deset dana od kada je stupila na snagu odluka ali danas ste tu. Danas, kada osjećate osude graðana i pokušavate da pridobijete politički poen za sledeće izbore. Ne zaboravite da obraz nema cijenu, nema poena!”, zaključila je ona.

Bonus video: