Milačić: Najstrože kazniti počinioce i nalogodavce gnusnog zločina u Rusiji

"Sa neopisivom tugom smo primili vijesti o terorističkom napadu koji je zadesio Rusku Federaciju i narod Rusije", rekao je predsjednik Prave Crne Gore

4853 pregleda 18 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić uputio je saučešće povodom sinoćnjeg napada u Rusiji, koje državne vlasti istražuju kao terorizam, a u kojem je, prema posljednjim informacijama, ubijeno najmanje 115 osoba.

"Sa neopisivom tugom smo primili vijesti o terorističkom napadu koji je zadesio Rusku Federaciju i narod Rusije. U ime Prave Crne Gore i svoje lično ime, izražavam najiskrenije saučešće Predsjedniku Ruske Federacije gospodinu Vladimiru Vladimiroviču Putinu, ambasadoru Ruske Federacije u Crnoj Gori gospodinu Vladislavu Maslenikovu, porodicama stradalih i bratskom narodu Rusije. Neka naše misli i molitve budu uz sve pogođene ovim napadom, a zajedno sa našom pravoslavnom braćom stojimo u molitvi i podršci, u nadi da će počinioci i, naročito, nalogodavci ovoga gnusnog zločina biti što hitnije najstrože kažnjeni", saopštio je Milačić.

Bonus video: