PES: Uprkos pokušaju da se par izlazaka funkcionera PES predstavi raskolom, građani prepoznaju dobronamjernost

"Objavljeno istraživanje političkog javnog mnjenja CEDEM-a govori da PES sa 26.3% ima trenutno veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore u junu prošle godine, kada smo nastupili u koaliciji (25.5%)", poručili su iz PES

8778 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Spajić, Foto: Luka Zeković
Spajić, Foto: Luka Zeković

Uprkos pokušaju da se par izlazaka funkcionera Pokreta Evropa sad (PES) predstavi raskolom i velikim potresom, sa ciljem relativizacije svima vidljivih rezultata Vlade, građani ipak prepoznaju istinu i dobronamjernost, saopšteno je danas iz PES.

"Objavljeno istraživanje političkog javnog mnjenja CEDEM-a govori da PES sa 26.3% ima trenutno veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore u junu prošle godine, kada smo nastupili u koaliciji (25.5%). Time se potvrđuje da su postignuti rezultati Vlade i zakonodavne vlasti u skladu sa očekivanja javnosti koja je ukazala povjerenje PES-u. Udio zadovoljnih učinkom Vlade, koju dominantno čini naš Pokret, je na najvišem nivou od 2014. godine, a premijer i predsjednik našeg Pokreta Milojko Spajić, ocijenjen je sa najvećim brojem najboljih ocjena, što ga čini političarem koji uživa najviše povjerenje građana", ističe se u saopštenju PES.

Iz te partije su dodali da im je snažna podrška vidljiva u rezultatima istraživanja, podsticaj da kroz izvršnu i zakonodavnu vlast rade još produktivnije i efikasnije, čuvajući društvenu stabilnost i ostvarajući nikad veće rezultate na evropskom putu.

Bonus video: