SNP: Kontrolno saslušati Marinovića, da se čuje i druga strana

"Borili smo se tri decenije da svako bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih i od tog principa nikada nećemo odustati"

3047 pregleda 6 komentar(a)
SNP, Foto: Mediabiro
SNP, Foto: Mediabiro

Socijalistička narodna partija (SNP) traži kontrolno saslušanje direktora Montefarma Gorana Marinovića, zbog kako su kazali sijaset negativnih tekstova i kampanje koja se vodi protiv njega.

"Borili smo se tri decenije da svako bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih i od tog principa nikada nećemo odustati. Socijalistička narodna partija je uvijek afirmisala princip otvorenosti, za nas ne postoje zabranjena pitanja i teme. Svrha inicijative jeste i da se čuje druga strana, koja je duži vremenski period na meti osuda i negativnih kvalifikacija", ističe se u saopštenju SNP.

Oni su dodali da su na posljednjoj sjednici Skupštine čuli od kolega poslanika da postoji volja da se održi kontrolno saslušanje i pruži prilika direktoru Montefarma da odgovori na pitanja.

kontrolno saslušanje
foto: SNP

Stoga su kako dodaju od predsjednika Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Dražena Petrića zatražili da zakaže kontrolno saslušanje.

Bonus video: