DNP: Vukićević će s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE

"Medijsko politička hajka i prijetnje koje ovih dana dobija Maja Vukićević zbog stava da glasa protiv učlanjenja tzv. Kosova u PSSE više govori o 'junacima' skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila"

8132 pregleda 37 reakcija 37 komentar(a)
Foto: DNP
Foto: DNP

Demokratska narodna partija (DNP) saopštila je da će njihova funkcionerka Maja Vukićević "s velikim zadovoljstvom i ponosom" glasati protiv prijema Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Savjeta Evropa (PSSE).

Iz DNP-a su saopštili da "djeluje komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u tužakanju i cinkarenju Vukićević retvitujući i tagujući njen i naš politički stav kako bi polusvijet bez imena i prezimena slao prijetnje i uvrede na njen račun".

"Medijsko politička hajka i prijetnje koje ovih dana dobija Maja Vukićević zbog stava da glasa protiv učlanjenja tzv. Kosova u PSSE više govori o 'junacima' skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila. Prva tužibaba i cinkaroš DPS- a Ivan Vuković, poznat po tome što redovno plače kad mu se uruči poziv iz policije i tužilaštva, odavno je zaslužio da bude tagovan kao pokazni primjer političke uzaludnosti koji i u njegovoj partiji smatraju za stečaj funkcionerskih okolnosti", saopštiliu su iz DNP-a.

Dodaju da neće pozvati tužilaštvo da reaguje na postupke Vukovića.

"Ali što očekivati od individue koja je kao gradonačelnik Podgorice naredio komunalnoj policiji da u ponoćnim satima prekreče bilbord s likom patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, osim da svoju nemoć i frustracije liječi prizemnim etikatiranjem jedne žene. Naravno da nam ne pada na pamet da pozivamo tužilastvo da ispita ima li u devijantnom ponašanju Ivana Vukovića elemenata bića krivičnog djela, jer znamo da bi se on odmah zaplakao i okačio na Tviter cijenu pampers pelena", piše u saopštenju DNP-a.

Dodaju da Crna Gora "ne zaslužuje suze i još ponešto od Ivana Vukovića".

"Zato njega i sve majomrzce upućujemo i obavještavamo da će Maja Vukićević s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foče i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti", saopšteno je iz DNP-a.

Bonus video: