Generalni sekretarijat Vlade o Šavniku: Odluka povučena da ne bi bila objavljena dva akta koja uređuju isto pitanje

"Imajući u vidu da je SO Šavnik juče (28. marta) izglasala odluku o skraćenju madata koja stupa na snagu danom donošenja, Generalni sekretarijat vlade je obavijestio Ministarstvo javne uprave kao predlagača navedene odluke o povlačenju iz procedure objavljivanja u Službenom listu Odluke o raspuštanju Skupštine opštine Šavnik koja je usvojena na 23. sjednici Vlade"

35090 pregleda 39 reakcija 14 komentar(a)
Šavnik, Foto: Setlana Mandić
Šavnik, Foto: Setlana Mandić

Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore saopštio je da je odluka o raspuštanju Skupštine opštine (SO) Šavnik i uvođenju prinudne uprave povučena kako ne bi došlo do objavljivanja dva pravna akta koja na različite načine uređuju isto pitanje.

"Imajući u vidu da je SO Šavnik juče (28. marta) izglasala odluku o skraćenju madata koja stupa na snagu danom donošenja, Generalni sekretarijat vlade je obavijestio Ministarstvo javne uprave kao predlagača navedene odluke o povlačenju iz procedure objavljivanja u Službenom listu Odluke o raspuštanju Skupštine opštine Šavnik koja je usvojena na 23. sjednici Vlade. Predmetna odluka je povučena kako ne bi došlo do objavljivanja dva pravna akta koja na različite načine uređuju isto pitanje", ističe se u saopštenju.

Iz Generalniog sekretarijata Vlade su kazali da bi odluka Vlade trebalo da stupi na snagu danom objavljivanja u "Službenom listu Crne Gore".

Bonus video: