DPS održao tribinu u Tuzima: Nastavljamo sa reformama unutar partije, timski rad biće garant uspjeha

“Moramo formirati što kvalitetnije mjesne odbore, ostvariti što bolju saradnju i omogućiti veću zastupljenost Savjeta mladih i Alijanse žena. Našim jedinstvom u partiji dokazaćemo snagu i relevantnost na političkoj sceni Crne Gore”, rekao je kandidat za predsjednika odbora DPS-a u Tuzima Mirza Pepić

4128 pregleda 46 reakcija 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) u ponedjeljak je održala događaj u sklopu kampanje za unutarstranačke lokalne izbore u DPS-u, na kojem su poručili da nastavljaju sa reformama unutar partije, kao i da će timski rad biti garant uspjeha DPS-a u narednom periodu.

DPS je saopštio da je poslanik i član Predsjedništva DPS-a Nermin Abdić predstavio ostvarene rezultate odbora te partije u Tuzima i "posebno potencirao istrajnost i kooperativnosti članova partije", zahvaljujući čemu je, prema njegovom stavu, DPS i dalje najznačajniji politički subjekt i u toj opštini.

Potpredsjednik DPS-a Abaz Dizdarević se osvrnuo na unutarstranačke lokalne izbore u toj partiji, za koje je rekao da su "dio reforme partije koja se sprovodi u kontinuitetu", kao i da predstavljaju "novi pristup politici koji do sada nije viđen u Crnoj Gori". Takođe je komentarisao i nedavne rezultate istraživanja, prema kojima je DPS u vrhu podrške birača u Crnoj Gori.

“Moramo nastaviti sa reformama unutar DPS-a, a entuzijazam i energiju prenijeti na sve opštinske odbore naše partije. Sasvim sigurno da će i u narednom periodu timski rad biti garat našeg uspjeha, a zalaganje i programska načela naše partije jedini ispravan put za dobro Crne Gore i naših građana”, rekao je Dizdarević

Kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Tuzi Mirza Pepić je članovima te partije u toj opštini zahvalio na podršći koju je dobio za svoju kandidaturu.

“Svjestan sam odgovornosti koju preuzimam, a znajte da ću biti, kao i do sada, samo prvi među jednakima. Znam da nas čeka jako težak i zahtjevan zadatak. Naš prevashodni cilj je sačuvati biračko tijelo, uvažiti svakog člana, aktivistu, simpatizera i glasača, kao i taj da dobrim terenskim radom u narednom periodu povratimo povjerenje građanki i građana Tuzi”, rekao je Pepić.

Za Pepića, iza kojeg, kako je saopštio DPS, "stoji veliko iskustvo partijskog rada", od prioritetne važnosti biće "poraditi na daljem jačanju i učvršćivanju partijske mreže od mjesnih odbora i mini štabova do svih drugih partijskih organa na lokalnom nivou."

“Moramo formirati što kvalitetnije mjesne odbore, ostvariti što bolju saradnju i omogućiti veću zastupljenost Savjeta mladih i Alijanse žena. Našim jedinstvom u partiji dokazaćemo snagu i relevantnost na političkoj sceni Crne Gore”, zaključio je Pepić.

Bonus video: