Pens poručio liderima građanske opozicije da se vrate u Skupštinu

"Potpredsjednik Pens je naglasio važnost saradnje opozicionih stranaka u sprovođenju reformi društva koje će donijeti sigurniju i prosperitetniju budućnost za sve građane Crne Gore," kazali su iz kabineta potpredsjednika SAD
55 pregleda 0 komentar(a)
Majk Pens, Foto: Savo Prelević
Majk Pens, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.08.2017. 17:13h

Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens sastao se danas u Podgorici sa liderima građanske opozicije, saznaju "Vijesti".

Sastanak Pensa i dijela opozicije nije bio najavljen, a desio se u hotelu "Hilton" gdje Pens odsjeda tokom posjete Crnoj Gori.

Na sastanku sa Pensom su bili lider partija Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos), Ranko Krivokapić (SDP) i Dritan Abazović (URA), kao i potpredsjednica Socijalističke narodne partije Danijela Pavićević.

Kako su kazali iz Pensovog kabineta u Bijeloj kući, potpredsjednik SAD je kazao da se zalaže za povratak opozicionih stranaka u Skupštinu Crne Gore, kako bi obavljali svoje parlamentarne dužnosti i zastupali glasače koji su ih izabrali kao svoje predstavnike.

"Potpredsjednik Pens je naglasio važnost saradnje opozicionih stranaka u sprovođenju reformi društva koje će donijeti sigurniju i prosperitetniju budućnost za sve građane Crne Gore," kazali su iz kabineta potpredsjednika SAD.

Drigan Abazović iz GP URA je za "Vijesti" potvrdio da je bio na sastanku. "Bio je vrlo konstruktivan sastanak, mogu da budem zadovoljan", naveo je kratko Abazović.

On je najavio da će se detaljnije o sastanku on i ostali lideri oglasiti zvaničnim saopštenjima.

Bonus video: