Rožajska URA organizovala iftar, Abazović: Dodijelićemo skromnu donaciju za djecu Palestine

"Ideja posta je da budemo bolji ljudi, da se solidarišemo sa svima onima koji su u nevolji i da učinimo sve što je u našoj moći da mijenjamo društvo na bolje", pooručio je predsjednik GP URA

14676 pregleda 26 reakcija 6 komentar(a)
Sa iftara, Foto: GP URA
Sa iftara, Foto: GP URA

Rožajski odbor Građanskog pokreta (GP) URA organizovao je večeras iftar za svoje članove, simpatizere i prijatelje kome je prisustvovalo preko 700 ljudi, saopšteno je iz GP URA.

Predsjednik GP URA Dritan Abazović istakao je da mu je čast što i ovog puta, sada već tradicionalno prisustvuje iftaru u Rožajama.

"Ideja posta je da budemo bolji ljudi, da se solidarišemo sa svima onima koji su u nevolji i da učinimo sve što je u našoj moći da mijenjamo društvo na bolje. Nikad ne treba da okrećemo leđa dobru i da se odričemo želje da budemo bolji i pravedniji ljudi, spremni da pomognemo svima onima koji su u nevolji. Građanski pokret URA će dodijeliti u to ime jednu skromnu donaciju za djecu Palestine koja i tokom ovog Ramazana stradaju", kazao je Abazović.

Predsjednik rožajske URE Husein Ljaić se zahvalio svima na prisustvu i poručio da je Ramazan mjesec posta, dobročinstva, humanosti i plemenitosti i da je naša misija u ovom mjesecu činjenje dobra prema drugima.

Bonus video: