Vlada otkazala pres konferenciju, novinari čekali sat vremena: O zakupu plaža naredne sedmice

"Otvorena je rasprava o tački povodom zakupa kupališta, na tu temu trebao je da se obrati ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine. Međutim, kako je rasprava odložena za narednu sedmicu, iskreno se nadamo da će se ministar obratiti tim povodom nakon sljedeće sjednice Vlade", naveli su iz vladine PR službe

18355 pregleda 36 reakcija 8 komentar(a)
Prazna tribina, Foto: Mirko Kotlaš
Prazna tribina, Foto: Mirko Kotlaš
Ažurirano: 04.04.2024. 13:57h

Vlada je otkazala konferenciju za medije na kojoj je trebalo da govori ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović, jer je na sjednici izvršne vlasti odložena rasprava o zakupu crnogorskih kupališta.

To su saopštili iz PR službe Vlade. Konferencija je bila zakazana za 12.30 časova, a iz ove službe su sat vremena kasnije novinare obavijestili da konferencije neće biti. Prisutnim medijima je prije početka događaja, rečeno da bi konferencija trebalo da počne na vrijeme.

"Na današnjoj sjednici otvorena je rasprava o tački povodom zakupa kupališta, na tu temu trebalo je da se obrati ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine. Međutim, kako je rasprava odložena za narednu sedmicu, iskreno se nadamo da će se ministar obratiti tim povodom nakon sljedeće sjednice Vlade", naveli su iz vladine PR službe i pojasnili da je konferencija zbog toga odložena.

Sjednica Vlade počela je danas oko 11 časova.

Bonus video: