Smit: Napredak će se nastaviti istim tempom; Mandić: Važno za Skupštinu da ima dobru saradnju sa VFD-om

Mandić je, kako navode, upoznao Smita sa "aktuelnom političkom situacijom, apostrofiravši da je 28. saziv Skupštine za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate, koji su u prošlosti bili nedostižni za brojne prethodne sazive"

1920 pregleda 4 komentar(a)
Mandić i Smit, Foto: Skupština Crne Gore
Mandić i Smit, Foto: Skupština Crne Gore

Napredak će se nastaviti istim tempom i Crna Gora će ostvariti svoj ključni spoljnopolitički cilj- pristupanja Evropskoj uniji (EU), kazao je izvršni direktor Vestminsterske fondacije (VFD) za demokratiju Antoni Smit na sastanku sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Smit je, kako se navodi u saopštenju Skupštine Crne Gore, komentarišući rezultate koje je postigao 28. saziv Skupštine istakao da se oni mogu vezati za političko liderstvo i viziju zajedništva Mandića.

Mandić je, kako navode, upoznao Smita sa "aktuelnom političkom situacijom, apostrofiravši da je 28. saziv Skupštine za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate, koji su u prošlosti bili nedostižni za brojne prethodne sazive."

"Mandić je poželio dobrodošlicu, ističući da je od izuzetne važnosti za Skupštinu Crne Gore da ima dobru saradnju sa Vestministerskom fondacijom za demokratiju", dodali su u saopštenju.

Iz Skupštine su naglasili da se Smit zahvalio Mandiću na izvdojenom vremenu, "čestitajući mu na njegovom zalaganju koje je, evidentno i izuzetno važno za rad i rezultate koje postiže parlament."

Bonus video: