Izabrani čelnici odbora DPS-a u centralnoj regiji: Abdić, Huter, Muratović...

Neđeljko Moškov na ponovnom glasanju izabran za predsjednika odbora DPS-a u Kotoru

19710 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Članstvo Demokratske partije socijalista (DPS) danas je, na lokalnim unutarstranačkim izborima u centralnoj regiji, izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.

Nermin Abdić izabran je za predsjednika podgoričkog odbora DPS-a, a Oskar Huter za predsjednika cetinjskog odbora te stranke. Boris Muratović je na čelu odbora DPS-a u Nikšiću, Radoslav Jovanović u Danilovgradu, Dušan Radonjić u Zeti, a Mirza Pepić u Tuzima.

"Osim toga, a nakon što su izbori u Opštinskom odboru DPS Kotor protekle nedjelje okončani identičnim brojem glasova dva kandidata, shodno Pravilniku danas je održano i ponavljanje na kojem je Neđeljko Moškov odnio pobjedu", soapštila je ta stranka.

Kažu da su današnji izbori "protekli u mirnoj i pozitivnoj atmosferi, bez bilo kakvih nepravilnosti."

"Napominjemo da je izborni dan počeo u osam i trajao je do večeras do dvadeset časova. Članice i članovi partije sa pravom glasa u svojim opštinama u centralnoj regiji naše države predsjednike lokalnih odbora birali su neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacione platforme specijalno napravljene za tu namjenu", navodi DPS.

Današnjim izborima, a nakon završetka izbora u sjevernoj i južnoj regiji, zaokružio se izborni ciklus u DPS-u, koji je počeo u januaru, kada je članstvo te stranke izabralo najviše partijsko rukovodstvo.

"Zahvaljujemo svim članicama i članovima naše partije koji su svojim učešćem i samim glasanjem bili dio demokratskih promjena i na taj način dali lični doprinos postavljanju novih standarda na političkoj sceni. Takođe, zahvaljujemo se i svim učesnicima u ovim izborima trkama koji su pokazali visok nivo demokratskog kapaciteta i jedinstva Demokratske partije socijalista", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: