DPS Nikšić: Na primjeru direktora Sportskog centra ogleda se sva nesposobnost lokalne vlasti

"No, kako direktor JP Sportski centar Nikšić na posljednjoj sjednici Skupštine opštine reče da laže izvještaj koji je sam potpisao, možda da siđe iz kancelarije do bazena i provjeri toplotu vode, da ne bude da sad 'bazen laže'"

6242 pregleda 14 komentar(a)
Logo DPS-a, Foto: DPS
Logo DPS-a, Foto: DPS

To što žive u mraku, koji ih košta 9.5 miliona eura, za koliko ih je Marko Kovačević nezakonito zadužio, samo je jedan od problema građankama i građanima Nikšića, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Cjelokupan prostor grada je kontaminiran, kako smećem, divljim deponijama, tako i cenzurom kulturnih događaja, mizoginijom, šovinizmom, ali i neradom i neznanjem. I dok Sportski centar nagrađuje Danicu Crnogorčević za skrnavljenje himne solističkim koncertom u sportskoj sali, građanke i građani Nikšića već duže od nedjelju dana plivaju u hladnom bazenu, jer toplotne pumpe ne rade, a menadžment ne umije da riješi niti jedan jedini problem u tom preduzeću. No, kako direktor JP Sportski centar Nikšić na posljednjoj sjednici Skupštine opštine reče da laže izvještaj koji je sam potpisao, možda da siđe iz kancelarije do bazena i provjeri toplotu vode, da ne bude da sad 'bazen laže'"; navodi se u saopštenju.

"Krajnje je vrijeme da se rukovodstvo Sportskog centra uozbilji, te da u najkraćem roku riješi navedeni problem, kako bi ovaj sadržaj u koji su uložena značajna sredstva i koji je bio na ponos gradu opet bio dostupan našim sugrađanima i sugrađankama. U suprotnom, još jednom će pokazati da su nesposobni i da ne umiju da upravljaju sistemima na čijem čelu su se slučajno našli", zaključili su iz DPS-a.

Bonus video: