URA: DPS u posljednoj fazi raspada, njihovo postojanje je najveća uvreda za Cetinje

"Dovoljno je danas prošetati Njegoševom ulicom, osjetiti "miris" Ponora ili slaviti dolazak vode, da bi shvatili koliko je DPS valjao Cetinju i Cetinjanima"
7 komentar(a)
Filip Adžić, Foto: Građanski pokret URA
Filip Adžić, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 31.07.2017. 14:35h

Kada Demokratska partija socijalista (DPS), koja je - od uspješnog Cetinja, sa "Obodom" i "Košutom," koje je "uvozilo" radnu snagu i imalo svega par stotina nezaposlenih, svojim pljačkama i "patriotskom politikom" napravila zonu sumraka, sa polu-praznim školama, uništenim fabrikama i hiljadama nezaposlenih, optuži nas u Građanskom pokretu URA da "vrijeđamo Cetinjane", onda znate da stepen njihovih halucinacija prevazilazi okvire realnog života, ali i da se ta kriminalna organizacija nalazi u posljednoj fazi raspada, saopštio je danas predsjednik cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

On je reagovao na jučerašnje saopštenje DPS u kome je između ostalog rečeno da "jedino u čemu URA prednjači je vrijeđanje Cetinjana".

"Kada je taj vanvremenski, vizionarski DPS preuzeo vlast, u uspješnom i bogatom Cetinju radili su i Obod i Košuta, ali i Trgopromet, Tara, Bojana, Sanitas, Galenika i drugi. U našem gradu nisu radili samo penzioneri, đaci i oni koji su svojevoljno odlučivali da se posvete drugim obavezama. U gradu sa tolikom ekonomskom stabilnošću, bilo je prostora i za razvoj kulture, sporta i svih drugih važnih segmenata društva. A dovoljno je danas prošetati Njegoševom ulicom, osjetiti "miris" Ponora ili slaviti dolazak vode, da bi shvatili koliko je DPS valjao Cetinju i Cetinjanima. Njihovo postojanje i djelovanje je najveća uvreda za naš grad", ukazao je Adžić.

On je dodao da kada "građani Prijestonice žele da pobjegnu od stvarnosti, tada čitaju ekonomski program DPS" jer su se naslušali praznih obećanja i nagledali 3D animacija, od žičare do fabrike čokolade, dok je iz godine u godinu Cetinje u sve težoj poziciji".

"Dok ste javnost zamajavali Vašim izmišljenim, izbornim projektima i jednokratnim pričama, svaku cetinjsku fabriku ste zatvorili, opljačkali i opustošili, a radnike poslali kući. Uništili ste sve čega ste se dotakli, pa su nam nekada pune seoske i gradske škole danas prazne ili polu-prazne, dok nam hiljade sugrađana hleb traži u drugim gradovima. Umjesto da Vam, od stida i savjesti, obrazi budu vječno crveni, Vi se usuđujete da drugima spočitavate kritike i dijelite moralne lekcije", zaključio je Adžić.

Bonus video: