Huter: Gnusne optužbe Kneževića na račun Vojske pokazatelj njegovog odnosa prema Crnoj Gori

"Očekujemo od Ministarstva odbrane da reaguje i zaštiti Vojsku Crne Gore od uvreda Milana Kneževića, a od njegove duhovitosti, nažalost spasa nema", rekao je poslanik DPS-a

13715 pregleda 65 reakcija 63 komentar(a)
Huter, Foto: DPS
Huter, Foto: DPS

Izjava Milana Kneževića u kojoj iznosi niz gnusnih optužbi na račun crnogorske vojske, pokazatelj je njegovog odnosa prema Crnoj Gori, njenim institucijama i simbolima, saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Oskar Huter.

"Vojska Crne Gore je dio najvećeg kolektivnog sistema bezbjednosti i ona za našu zemlju predstavlja garanciju nacionalne bezbjednosti, očuvanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta – kategorije koje su očigledno Kneževiću mrske. Razumijemo da bi Milan Knežević želio da Vojska ne postoji ili bar da je onakva kakvom je on predstavlja, to je mjera njegovog patriotizma i dobronamjernosti prema Crnoj Gori", rekao je Huter.

Ističe da je Vojska Crne Gore institucija koja ima veoma visoko povjerenje građana, "što se ne bi moglo reći za Kneževića".

"Ovim povodom očekujemo od Ministarstva odbrane da reaguje i zaštiti Vojsku Crne Gore od uvreda Milana Kneževića, a od njegove duhovitosti, nažalost spasa nema", zaključuje poslanik DPS-a.

Bonus video: