Todorović: Primiču nam se posljednji politički dani, čim Huter brani Milatovića od Kneževića

"Gospodinu Huteru prijateljski preporučujemo da umjesto što brani Jakova Milatovića i VCG od Milana Kneževića, iskoristi svoju državotvornu energiju u odbrani prava radnika 'Košute' koja je urnisana upravo u vrijeme 'zlatnih' godina vladavine DPS-a čiji je on jedan od glavnih stjegonoša", saopštila je portparolka DNP-a

15192 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Todorović, Foto: DNP
Todorović, Foto: DNP

Jovana Todorović, portparolka Demokratske narodne partije (DNP), kazala je da ta stranka "sa ozbiljnom zabrinutošću konstatuje da nam se primiču posljednji politički dani" čim poslanik Demokratske partije socijalista Oskar Huter "brani Jakova Milatovića od Milana Kneževića".

"Istog onog Milatovića kojeg su pristalice DPS- a za vrijeme predsjedničke kampanje na Cetinju napali i bacili u lokvu, a da se tad nijednom riječju osude nije oglasio. Ali ako je bilo potrebno da poslanik Oskar Huter doživi preobraženje napadima na Milana Kneževića, pozivamo ga da i dalje nastavi pokajničkim putem, jer će njegov sljedeći potez biti ispovijest kod mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru", saopštila je Todorović.

Upitala je koje je to navodne neistine i "gnusne optužbe" Knežević izrekao o pojedinim pripadnicima Vojske Crne Gore.

"Da li je tačno da su oficiri VCG švercovali 60 kg kokaina na školskom brodu "Jadran" i da je sudski postupak u tom slučaju još uvijek u toku? Da li je tačno da je za nedavno klanovsko ubistvo na Meterizima osumnjičen izvjesni H.K. bivši pripadnik VCG? I konačno, da li je tačno da je 28.08.2020. iz vojnog magacina u Brezoviku trideset automata i 16.000 metaka dopremljeno ANB-u i ko zna još kojim kriminalnim grupama kako bi se na dan izbora obračunali sa liderima DF-a i narodom koji ih je podržavao? Naravno da je sve ovo tačno, jer su dokazi i činjenice koje je iznio Milan Knežević istiniti i neumoljivi. Zato gospodinu Huteru prijateljski preporučujemo da umjesto što brani Jakova Milatovića i VCG od Milana Kneževića, iskoristi svoju državotvornu energiju u odbrani prava radnika 'Košute' koja je urnisana upravo u vrijeme 'zlatnih' godina vladavine DPS-a čiji je on jedan od glavnih stjegonoša", navodi se u saopštenju.

Bonus video: