DPS Budva: Savez koji predvodi Mikijelj koristi najprizemnija sredstva da bi došao do cilja

Oni su naveli da su ubijeđeni da je ovo samo jedan od ko zna koliko primjera kojima se vrši politički pritisak na njihove sugrađane, te da zahtijevaju od svih relevantnih državnih institucija da aktivnim pristupom spriječe svaki vid zloupotreba i pritisaka u svrhu kampanje za lokalne izbore u Budvi

10304 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Partijski savez kojeg predvodi Mladen Mikijelj, svjestan štete koju je nanio Budvi i svim njenim građanima, počeo je da koristi najprizemnija sredstava kako bi došao do cilja, poručili su iz budvanskog DPS-a, reagujući na optužbe taksiste Dalibora Simonovića da mu Sekretarijat za privredu Opštine Budva nije produžio licencu jer je odbio da glasa za listu Mikijelja.

"Danas je u Budvi zabilježen otvoreni slučaj kršenja Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja i poistovjećivanja državnih funkcija sa partijskim, gdje je od preduzetnika za produženje licence za obavljanje taksi prevoza traženo da, zajedno sa članovima porodice, glasa za listu koju predvodi Mladen Mikijelj 'Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad'.

Svjesni štete koju su nanijeli Budvi i svim njenim građanima, a u naletu očiglednog napada panike, partijski savez kojeg predvodi Mikijelj, kao i svaki očajnik, počinje sa korišćenjem najprizemnijih sredstava za dolaženje do cilja. Oni misle da su u prilici da trguju, jer su građane Budve koji nijesu sljedbenici njihove ideologije, doveli do ivice egzistencije. Takvi ljudi će, možda i nesvjesno, izabrati da obezbijede djeci osnovne uslove za život, ne razmišljajući da im na taj način prave štetu za naredne četiri godine. To je izbor koji im nudi lista koja, ironično, nosi naziv 'Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad'", navodi se u saopštenju DPS.

Oni su naveli da su ubijeđeni da je ovo samo jedan od ko zna koliko primjera kojima se vrši politički pritisak na njihove sugrađane, te da zahtijevaju od svih relevantnih državnih institucija da aktivnim pristupom spriječe svaki vid zloupotreba i pritisaka u svrhu kampanje za lokalne izbore u Budvi.

"Ovom prilikom apelujemo i na naše političke konkurente iz vlasti da međusobne borbe na lokalnom nivou, kojima svjedočimo od početka kampanje, vode o sopstvenom ili partijskom, a ne o trošku građanki i građana Budve", zaključuje se u saopštenju budvanskog DPS-a.

Bonus video: