Knežević: Hapšenje Katnića i Lazovića je udarac na glavne pipke Đukanovića

"Čekam sljedeći potez, a svi tragovi vode do Đukanovića, zato je on i nervozan i prijeti. Očekuje se rasplet, a ništa još nije gotovo", kazao je Knežević

15992 pregleda 28 reakcija 29 komentar(a)
Knežević se u emisiju uključio iz Londona putem video veze, Foto: Screenshot/Youtube/Aplus
Knežević se u emisiju uključio iz Londona putem video veze, Foto: Screenshot/Youtube/Aplus

Hapšenja bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i nekadašnjeg funkcionera Uprave policije Zorana Lazovića je udarac na glavne pipke bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, smatra predsjednik Atlas grupe Duško Knežević.

"Čekam sljedeći potez, a svi tragovi vode do Đukanovića, zato je on i nervozan i prijeti. Očekuje se rasplet, a ništa još nije gotovo. Korijeni su duboki. Tu postoji švercerski lobi, građevinski lobi, brojni narko karteli. Đukanović mora da kaže nadležnim organima sve o svojim nepočinstvima", poručio je Knežević u emisiji "Klub A" na A plus televiziji.

Prema njegovim riječima, mafijaška hobotnica u Crnoj Gori se mora rasformirati.

"Sva ubistva koja su se desila za vrijeme Đukanovićeve vladavine moraju da ugledaju svjetlost dana. Crna Gora mora da dođe u mirnu fazu. Ko će da odgovara za novinare koji su ubijeni i za policajce koji su nestali?", upitao je Knežević.

On je poručio da želi da se vrati u Crnu Goru i da su mu nadležne institucije poručile da žele da pregovaraju o arbitražnom postupku.

"Na perfidan način rasprodaju moju imovinu. Centralna banka nastavlja politiku Radoja Žugića. Svi oni nastavljaju Đukanovićevu politiku. Mene ne bi mnogo iznenadilo i da me uhapse ako bih se vratio u Crnu Goru, a i da me ubiju u zatvoru. Sve je to dio demokratije. Na sve sam spreman", tvrdi Knežević.

Govoreći o bivšem predsjedniku državne zajednice Srbije i Crne Gore Svetozaru Maroviću, Knežević je kazao da bi bio dobar svjedok saradnik i da bi imao mnogo toga da kaže o švercu cigareta.

"Đukanović ga je maksimalno ponizio", zaključio je Knežević.

Bonus video: