Milović: DPS spreman da nakon izbora u Budvi razgovara sa svim političkim učesnicima na platformi koju ponudimo

"Prvo sam spreman da razgovaram sa građanima Budve. Vrlo me dobro znaju građani Budve i spreman sam da kompletan lični integritet stavim u funkciju razvoja ovoga grada", rekao je Milović

9295 pregleda 17 komentar(a)
Milović, Foto: Vuk Lajović
Milović, Foto: Vuk Lajović

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna je nakon lokalnih izbora u Budvi da razgovara sa svim političkim učesnicima na platformi koju ta partija bude ponudila i program razvoja Budve.

Odgovarajući na pitanje "Vijesti" nosilac liste Nikola Milović nije isključio ni jednu od konkurentskih lista sa kojom ne bi razgovarao nakon izbora.

"Ne da sam spreman da razgovaram sa svima koji su na političkoj sceni. Prvo sam spreman da razgovaram sa građanima Budve. Vrlo me dobro znaju građani Budve i spreman sam da kompletan lični integritet stavim u funkciju razvoja ovoga grada. Ako to podrazumijeva da treba da razgovaram sa svima koji su na političkoj sceni, a naša platforma bude program rada koji ćemo ponuditi, koji će biti superioran i koji će Budvu pretvoriti u superiornu sredinu, i ako se nađemo na proframskim osnovama da ovo treba da bude čist, moderan grad, da bude turistički grad, sportski centar, da bude Budva koja će zasijati na pravi način, razgovaraću sa svima. Vrlo je lako napraviti dogovor kada su ove teme u pitanju, jer Budva zaslužuje bolje i može bolje", kazao je Milović na pres konferenciji.

Ocijenio je da među političkom konkurencijom ima pristojnih ljudi.

"Pogledao sam neke liste, među njima vrlo vrijednih ljudi. Siguran sam da svi mogu doprinijeti razvoju ovoga grada, ali sada je trenutak da podvučemo crtu, da vidimo kome će se dati povjerenje, a nakon toga ćemo da razgovaramo", kazao je Milović.

Bonus video: