Majke Srebrenice se zahvalile Đuraškoviću: Cetinje je uvijek bilo na pravoj strani istorije

Đurašković je, uz predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića i predsjednika Opštine Plav Nihada Canovića, podržao inicijativu gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić i Rezoluciju Ujedinjenih nacija o memorijalizaciji genocida u Srebrenici

8195 pregleda 62 reakcija 60 komentar(a)
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje

Majke Srebrenice zahvalile su se danas Cetinju i gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću zbog podrške Rezoluciji Ujedinjenih nacija o memorijalizaciji genocida u Srebrenici, saopšteno je iz Kancelarije za odnose sa javnošću u kabinetu gradonačelnika Prijestonice Cetinje.

"Zahvalne slobodarskom Cetinju! Prijestonica je uvijek bila na pravoj strani historije, hvala Vam!“, navodi se u objavi na društvenoj mreži Iks.

Đurašković je, uz predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića i predsjednika Opštine Plav Nihada Canovića, podržao inicijativu gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić i Rezoluciju Ujedinjenih nacija o memorijalizaciji genocida u Srebrenici.

"Podrška Rezoluciji predstavlja znak posebnog poštovanja i žaljenja više od 8000 stradalih u genocidu u Srebrenici i poruku mira, suživota i jednakog prava na život svih, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost“, kazao je Đurašković.

Bonus video: