Budva: SDP, SD i LP potpisale sporazum o zajedničkom nastupu na izborima, Odžić predvodi listu

"Na listi će se pored predstavnika ove tri partije naći i nezavisni građani, dokazani društveni aktivisti u našem gradu. Listu predvodi Petar Odžić, zamjenik predsjednika SDP na državnom nivou, a na njoj je niz uspješnih i Budvi posvećenih ljudi", rekao je Vijestima izvor iz SDP

7863 pregleda 44 reakcija 30 komentar(a)
Foto: SDP Budva
Foto: SDP Budva

Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldemokrate (SD) i Liberalna partija (LP) potpisale su juče sporazum o zajedničkom nastupu za lokalne izbore u Budvi.

"Na listi će se pored predstavnika ove tri partije naći i nezavisni građani, dokazani društveni aktivisti u našem gradu. Listu predvodi Petar Odžić, zamjenik predsjednika SDP na državnom nivou, a na njoj je niz uspješnih i Budvi posvećenih ljudi", rekao je Vijestima izvor iz SDP.

Prema istim informacijama, lista pod imenom "Čist izbor-Petar Odžić, SDP, SD, LP" će biti predata Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u najskorije vrijeme.

"Upravo slogan pod kojim se izlazi do kraja odslikava političku ponudi ove tri političke strukture i nezavisnih građana. U moru političkog beznađa u kojem se Budva nalazi u kontinuitetu, ova lista predvođena Petrom Odžićem, biće stub političkih promjena koje će građanima Budve donijeti pomirenje i prosperitet kakav zaslužuju", rekao je Vijestima izvor iz SDP.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rapisao je lokalne izbore u Budvi za 26. maj.

Bonus video: