Milović: Aktuelna vlast ponizila i uništila Budvu, pjesma Mediterana je zamijenjena trubačima i primitivizmom

"Stanje komunalnog reda je katastrofalno, zelene površine zapuštene, a umjesto novih razvojnih projekata dobili smo parlamentarnu većinu zbog koje svakih godinu dana idemo na izbore", rekao je Milović

4847 pregleda 11 komentar(a)
Milović, Foto: DPS Budva
Milović, Foto: DPS Budva

Aktuelna vlast ponizila je i uništila Budvu u toku svoje osmogodišnje vladavine, saopštio je danas Nikola Milović, nosilac liste "Budva može bolje!".

"Sportski klubovi su uništeni, kultura ne postoji, pjesma Mediterana je zamijenjena trubačima i primitivizmom. Za osam godina potrošeno je 350 miliona eura, a na planu razvoja grada nije urađeno ništa. Stanje komunalnog reda je katastrofalno, zelene površine zapuštene, a umjesto novih razvojnih projekata dobili smo parlamentarnu većinu zbog koje svakih godinu dana idemo na izbore", istakao je Milović u saopštenju koje je dostavila Demokratska partija socijalista (DPS).

On je dodao da je vrijeme da se ovo promijeni.

"Došlo je vrijeme za promjenu vlasti u Budvi. Kao predsjednik opštine predvodiću stručnu, odgovornu i kompetentnu gradsku upravu. Od Budve ćemo napraviti moderan, turistički, kulturni, sportski i kreativni centar Mediterana. Biće ovo grad jednakih šansi. Biće ovo grad koji će pružiti svima priliku. Pobijedićemo u Budvi, jer je vrijeme da Budva dobije odgovornu vlast. Vrijeme je da se na čelu Budve nađe odgovoran čovjek", rekao je Milović.

On je kazao da je vrijeme da se na čelu Budve nađe odgovoran tim i to onaj tim koji neće zloupotrijebiti povjerenje koje su mu građani dali.

"Nakon decenije propadanja ovoga grada konačno ćemo ga pokrenuti sa mrtve tačke. Pobijedićemo u Budvi Zato što Budva zaslužuje bolje. Zato što pristojna Budva mora da postoji. Zato što Budva može bolje", zaključio je Milović.

Bonus video: