DPS: Od Demokrata građani nijesu ni očekivali više

"Smetaju im izgrađene ulice, vrtići, bazeni, pozorišta,knjižare, spomenici, trgovi, smeta im što to vide građani Podgorice, pa ne mogu to da negiraju"
53 pregleda 4 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 29.07.2017. 06:16h

Klub odbornika DPS-a Glavnog grada saopštio je da "najnovije reagovanje Demokrata na pravi način oslikava nemoć ove partije ali i nervozu jer očigledno ne mogu da demantuju sve ono što je urađeno u Podgorici, pa se opet bave Pljevljima, reagujući na saopštenje u kojem je navedeno sve što je realizovano u glavnom gradu kao i veliki infrastrukturni projekti koji tek slijede."

"Smetaju im izgrađene ulice, vrtići, bazeni, pozorišta,knjižare, spomenici, trgovi, smeta im što to vide građani Podgorice, pa ne mogu to da negiraju. Ono što oni nude je naplata komunalija, i hvale se tim velikim uspjehom! I to na način da im nadležne inspekcije utvrde nelegalne radnje a tek pola godine vrše vlast! Za to vrijeme su uspjeli, uz sad već čuvenu naplatu komunalija, i da nelegalno zaposle sve koje su doveli, po nalazu nadležne inspekcije. Zakone i pravila ove države toliko poštuju da nisu u stanju da postupe po njima, držeći, suprotno nalazu nadležne institucije, svoje ljude na funkcijama. Dakle, po svaku cijenu. Zbog svega ovoga i ne čudi da im je najveći domet naplata komunalija, pa i oko toga se svađaju sa koalicionim partnerima. Od njih, građani nisu ni očekivali više", navodi se u saopštenju.

Bonus video: